Edukacija Rad od kuće

24. ožujka 2023.

Rad od kuće je postao jedan od najpopularnijih načina rada u posljednje vrijeme, posebno tijekom pandemije COVID-19. Uz to, digitalna tehnologija je postala ključna u gotovo svim aspektima života, uključujući poslovanje. Upravo zbog toga, edukacija za slabije informatički pismene djelatnike udruga postala je neizbježna.

Uz podršku stručnjaka koji se bave ovom tematikom, planira se održati i petodnevni program/edukacija za informatički slabije pismene predstavnike udruga u pojedinačnom trajanju od osam sati, s deset sudionika po svakom danu programa/edukacije. Cilj edukacije je jačanje vještina koje se odnose na online poslovno komuniciranje, uvod u korištenje platformi za video komunikaciju i upoznavanje s osnovama korištenja digitalne tehnologije u poslovanju.

Nakon završetka petodnevne edukacije, sudionici će steći nova znanja i vještine koje će im biti od velike koristi u poslovanju u virtualnoj sferi. Ojačani slabije informatički pismeni kapaciteti udruga bit će od iznimne važnosti za potrebe rada u kriznim situacijama. Zahvaljujući tome, u slučaju krize, pojednostavit će se prebacivanje poslovanja udruge u virtualnu sferu, a uložena sredstva bit će opravdana s očekivanim rezultatima.

U svijetu u kojem digitalna tehnologija igra sve veću ulogu, edukacija je ključna kako bi se osiguralo da svi sudionici mogu biti uspješni u svojim poslovima. Rad od kuće i virtualna komunikacija postaju sve važniji, stoga je važno da svi djelatnici imaju potrebna znanja i vještine kako bi bili uspješni u novoj poslovnoj stvarnosti.

Projekt je sufinancirala EU iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Intenzitet potpore: Europska unija sufinancira iznos od 85% (417.588,00 HRK/ 55.423,45 €) od ukupnih sredstava, dok je obvezni nacionalni dio (15%) bespovratnih sredstava sufinancira iz Državnog proračuna RH. Trajanje projekta je 15 mjeseci. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije.

Najnovije