Dana 30. kolovoza 2019. godine s početkom u 19:00 sati u društvenim prostorijama Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije održala se zabava povodom obilježavanja 3. Osječke ljetne noći koja se održava posljednjeg petka u mjesecu. Druženje oko četrdeset sedam članova počelo je u 19:00 sati, a trajalo je do 24:00 sata. Udruga je Osječku ljetnu noć obilježila i u lipnju i srpnju.

Članovi su zajedno s djelatnicama pomogli pri organizaciji i pripremi zabave kako bi se svi što ugodnije osjećali. Na zabavi su se članovi lijepo družili, gledali TV – prijenos utakmice, igrali društvene igre te se šalili i zabavljali. Ugodnu i opuštenu atmosferu začinile su delicije, hot dog, koje su pripremile naše vrijedne članice Renata Budić, Ljiljana Brkić i Marija Jurilj. Zahvaljujemo se djelatnicama i članovima volonterima koji su sudjelovali u organizaciji te fotoaparatima zabilježili vesele, ugodne, zabavne i lijepe trenutke ove kulturne manifestacije koju smo obilježili treći put ove 2019. godine.

Manifestaciji se odazvalo 47 članova koji su, prepuni dojmova, oko 24 sata počeli odlaziti svojim kućama.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim članovima koji su ponudili svoju pomoć pri organizaciji zabave povodom Osječke ljetne noći, svima koji su pripomogli pri pripremanju i posluživanju jela i pića te doprinijeli ugodnoj atmosferi.