Obilježavanje 75. obljetnice djelovanja Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije povodom Međunarodnog tjedna gluhih

2. listopada 2022.

U prostoru Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije 30. rujna i 1. listopada 2022. godine organizirano je obilježavanje 75. obljetnice djelovanja Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije povodom Međunarodnog tjedna gluhih.
Prigodnom obilježavanju ovih važnih manifestacija, uz gluhe i nagluhe članove i djelatnike Udruge bili su prisutni predstavnici Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag Osijek, Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih, tvrtke Posrednik d. o. o. i Udruge gluho-slijepih Osijek. Izuzetno nam je drago što su se naši suradnici odazvali pozivu i svojim prisustvom uveličali našu svečanost. Iskreno se zahvaljujemo na srdačnim čestitkama, dosadašnjoj uspješnoj suradnji te se nadamo nastavku izvrsne suradnje u budućnosti.

Svi prisutni gosti su mogli pogledati Izložbu fotografija Udruge kroz povijest unazad 75.godina s obnovom društvenih prostorija. U subotu u poslijepodnevnim satima održavana je rekreacija članova u belotu.
Naše članove, cijenjene goste i djelatnike počastili smo svečanim ručkom, osvježavajućim napicima i slasnim kolačima. Ugodno druženje uz finu hranu i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih večernjih sati.
Od srca se zahvaljujemo svim donatorima, poslovnim partnerima našim članovima i djelatnicima koji su svojim predanim radom oko priprema te svojim donacijama omogućili da ovu značajnu obljetnicu proslavimo svečano uz bogatu trpezu. Neka još puno narednih godina, svi zajedno, slavimo Međunarodni dan gluhih i djelovanje Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije.