Obilježavanje Međunarodnog dana gluhih

2. studenoga 2023.

U prostoru Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije 30. rujna 2023. godine organizirano je obilježavanje Međunarodnog dana gluhih u prostorijama Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije.

Prigodnom obilježavanju ovih važnih manifestacija, uz gluhe i nagluhe članove Udruge, odazvali su se i predstavnici Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, tvrtke Posrednik d. o. o, neki sponzori i donatori su se ispričali što ne mogu doći obilježiti s nama važan dan. Izuzetno nam je drago što su se naši suradnici odazvali pozivu i svojim prisustvom uveličali našu svečanost. Iskreno se zahvaljujemo na srdačnim čestitkama, dosadašnjoj uspješnoj suradnji te se nadamo nastavku izvrsne suradnje u budućnosti.

Prisutni gosti: Sarafina Zelić Kos ispred Osječko-baranjske županije, Upravnog odjela za zdravstvo , socijalnu skrb i hrvatske branitelje, Gordana Stojanović ispred, pomoćnica pročelnika za zdravstvo i osobe s invaliditetom Grada Osijeka, Darijo Dumančić i Amela Kadić ispred knjigovodstvenog servisa Posrednik d.o.o. su mogli pogledati: Izložbu fotografija Udruge prije i sad prostorije udruga kroz 75.godina aktivnog djelovanja. Razne plakate s radom Udruge i njezinim sekcijama kao što su kreativne radionice, djece, žena, starijih osoba. U poslijepodnevnim satima održana je rekreacija članova u belotu i pikadu i šahu.

 

Najnovije