„Dani kruha” 2023.

21. listopada 2023.

Dana 20. listopada 2023. godine članovi Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije svečano su obilježili manifestaciju „Dani kruha” u društvenim prostorijama Udruge. Članice i djelatnice Udruge prigodno su ukrasile društvene prostorije te pomogle u razvrstavanju raznovrsnih slatkih i slanih domaćih proizvoda te dekoriranju stola.
U prijepodnevnim satima, s početkom u 10:00 u društvenim prostorijama okupili su se umirovljenici te donijeli slasne proizvode kojima su se i počastili. Druženje je proteklo uz ugodan razgovor i degustaciju slatkih i slanih proizvoda. Predsjednik Udruge pozdravio je sve prisutne članove te im izrazio dobrodošlicu.
U večernjim satima okupili su se članovi koji su donijeli različite proizvode te tako doprinijeli obilježavanju manifestacije „Dani kruha”. Posebno dekoriran stol privukao je sve prisutne na degustaciju ponuđenih proizvoda.
Uživalo se tako u druženju i razgovoru o mnogobrojnim temama. Obilježavanju „Dana kruha” prisustvovalo je 40 članova Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije.
Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i obilježavanju ove kulturne manifestacije.
Naši vrijedni članovi, članice, djelatnici i djelatnice bili su kako slijedi: Branko Žurga, Vahid Handanović, Rosa Jukić, Tomislav Pavlinek, Marija i Vladimir Đurović,Katica Balać, Marijan Blaha, Ljiljana Brkić, Lidija Lukačić, Hrvoje Mihaljević, Marija Celan, Belinda Ivoševac i Gordana Pešo.

Najnovije