Podjela Božićnih paketića 2022.

18. prosinca 2022.

Udruga gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije organizirala je 17. prosinca 2022. god. podjelu božićnih poklon-paketića za djecu uz prigodni program zahvaljujući našim sponzorima koji su velikodušno pomogli svojim donacijama.
Prigodni program uz Djeda Božićnjaka, Baku Božićnjak i njihove simpatične pomoćnice započeo je u 11:00 sati u društvenim prostorijama Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije. Djeca i njihovi roditelji su sa zanimanjem pratili zabavni program uz ukusan obrok, grickalice, slatkiše i sokove.
Ugodnom druženju odazvalo se tridesetpetero djece uz pratnju roditelja. Gostima su se razveselili i članovi Udruge te su vrlo brzo pronašli zajedničke teme za razgovor. Druženje je proteklo u ugodnoj i veseloj atmosferi i potrajalo sve do 14:00 sati. Ovom prilikom se još jednom od srca zahvaljujemo svim sponzorima koji su svojim velikodušnim donacijama omogućili organizaciju ovog događaja te našoj djeci donijeli radost u ovo blagdansko vrijeme. Najljepša Vam hvala, uz srdačne pozdrave i želju za daljnjom uspješnom suradnjom.

Najnovije